خواص سیر سیاه برای نعوظ 1
خواص سیر خام و پخته؛ تفاوتها، فواید و نکات مهم برای سلامتی ایمنا
سیر حاوی مواد لینولئیک است که می توانند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کنند. چنانچه در مطلب خواص سیر در بخش سلامت نمناک هم خواندید این ماده در سیر تازه بیشتر وجود دارد؛ اما اینکه سیر سیاه روی مشکلات نعوظ (و نه زود انزالی) موثر باشد، هنوز به اثبات نرسیده است. میتوانید هر روز 1 تا 3 حبه سیر سیاه را به صورت ناشتا یا همراه با وعدههای غذایی مصرف کنید. مصرف خام به بدن کمک میکند تا به طور مستقیم از آنتیاکسیدانها و ترکیبات مفید آن بهره ببرد. سیر سیاه بهتر است یا سیر سفید؟، سیر سیاه و سیر معمولی هر دو از یک منبع مشترک یعنی سیر سفید (تازه) به دست میآیند، اما فرآیند تولید آنها تفاوت اساسی دارد که باعث تغییر در خواص، طعم و حتی تأثیرات درمانی آنها میشود. سیر سیاه از طریق فرآیند تخمیر و نگهداری در دمای بالا (حدود ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد) و رطوبت کنترلشده طی چند هفته تا چند ماه تولید میشود.
این مورد علاقه خاصی است، زیرا دیابت خطر ابتلا به التهاب مرتبط با آترواسکلروز را در فرد افزایش می دهد. به طور سنتی، سیر برای کمک به کاهش سطح کلسترول بالا و فشار خون بالا توصیه شده است. مصرف سیر همچنین ممکن است بروز بیماری قلبی را کاهش دهد، وضعیتی که تقریباً 80 درصد از افراد مبتلا به دیابت را تحت تأثیر قرار می دهد. علاوه بر این، آلیسین، ترکیب اصلی زیست فعال موجود در سیر، جریان خون را بهبود می بخشد. اثرات مفید سیر مانند توانایی آن در کاهش کلسترول بالا و کمک به درمان فشار خون به خوبی شناخته شده است.
هرچند تحقیقات زیادی درباره تأثیر سیر سیاه در دوران بارداری و شیردهی انجام نشده، اما توصیه میشود که زنان باردار و شیرده در مصرف این ماده زیادهروی نکنند. احتمال دارد که ترکیبات فعال آن باعث تحریک یا تغییر در هورمونها شود. سیر سیاه به دلیل طعم دلپذیرتر و خواص دارویی قویتر، امروزه به عنوان یک ماده غذایی پرطرفدار در رژیمهای غذایی سالم شناخته میشود. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه برای درمان مفاصل و درد های ماهیچه ای مفید است. زیرا درون سیر سیاه ماده به نام سولفور است که باعث کاهش درد های ماهیچه ای و برای ورم مفاصل مفید است. این نوع سیر به خوبی می تواند از اثرات مصرف الکل و مواد شیمیایی را از بین برد و باعث کاهش و از بین رفتن حرارت چربی کبد شود.و پس با مرتب مصرف کردن سیر سیاه می تواند از چرب شدن کبد جلوگیری کند.
بنابراین در این مطلب روش های نحوه استفاده از سیر سیاه را شرح می دهیم. این راه حل ها می تواند کمک کند تا سیر سیاه از طریق اضافه شدن به غذا، به رژیم غذایی خانواده وارد شود و همه خانواده از فواید و مزایای آن بهره مند شوند. سیر معمولاً برای بیشتر مردم زمانی که به میزان معمولی در غذا استفاده شود، ایمن است. اما اگر مقدار مصرف سیر به طور قابل توجهی افزایش یابد، ممکن است برای برخی افراد مشکلاتی ایجاد کند. مصرف سیر در کسانی که دچار بیماری ریفلاکس معده هستند یا داروهای رقیقکننده خون مصرف میکنند، میتواند عوارض منفی به همراه داشته باشد. پژوهشی در سال ۲۰۱۸ نشان داد سیر میتواند کلسترول کل و کلسترول بد (LDL) را کاهش دهد.
همان طور که در بالا اشاره کردیم فرایند 40 روزهای که سیر سیاه آماده میشود، تغییرات گستردهای در ساختار سیر ایجاد میکند. به همین دلیل است که میتوان از سیر سیاه در درمان بعضی از بیماریها و ساخت داروها استفاده کرد. شما میتوانید از این ماده به روشهای گوناگونی مانند، تخمیر شده، روغن و یا به صورت خام استفاده کنید. کارشناسان تغذیه با انجام دادن آزمایشهای گوناگون بر روی این ماده دریافتهاند که فرایند حرارت دادن به سیر باعث افزایش غلظت آلیسین و S-allycysteine میشود.
مصرف منظم سیر سیاه به ویژه برای ورزشکاران، افراد پرمشغله و کسانی که به دلیل فعالیتهای روزمره دچار خستگی مزمن هستند، توصیه میشود. سیر سیاه همچنین با کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در رگها، از آسیب به بافتهای قلب و عروق جلوگیری میکند. این خاصیت به پیشگیری از تصلب شرایین و بهبود انعطافپذیری رگهای خونی کمک میکند که نتیجه آن کاهش فشار خون و تقویت عملکرد قلب است. مطالعات نشان داده است که مصرف سیر خام میتواند به کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا کمک کند، این اثر به دلیل وجود ترکیباتی است که به گشاد شدن رگهای خونی و بهبود جریان خون کمک میکند. سیر خام حاوی ترکیبات گوگردی مانند آلیسین است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند، این ترکیبات خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی دارد و میتواند از بدن در برابر عفونتها محافظت کند.
برای سیر سیاه تبلیغات بسیاری میشود که لاغر کننده و چربی سوز است، اما در حقیقت اثر خاص و معجزهآوری ندارد. سیر سیاه (مثل سیر معمولی) کالری بسیار کمی دارد و چون بسیار گرم است شاید اندکی متابولیسم را بالا ببرد. ترکیب سیر سیاه با مواد دیگری مانند ماست ماست یونانی آووکادو و سبزیجات به عنوان دیپ یا سس یک روش خوشمزه برای مصرف سیر سیاه است. از قرن ها پیش مردم کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند، کره جنوی و ژاپن سیر سیاه را تولید می کردند. آن ها از سیر سیاه به عنوان طعم دهنده و برای درمان استفاده می کرده اند. در سال های اخیر این ماده غذایی پر خاصیت و بی بو در سراسر دنیا تولید و استفاده می شود.
سیر سیاه خشک شده
سیر سیاه خوراکی
سیر سیاه خرید اینترنتی
سیر سیاه خواص دارویی
سير سياه دكتر بيز
سیر سیاه دکتر بیز
سیر سیاه در عطاری
سیر سیاه دیجی کالا
سیر سیاه دکتر بیز چه خواصی دارد
سیر سیاه دکتر بیز دیجی کالا